O nama

Ideja o restoranima zdrave hrane rodila se iz naše želje da ljudima koji vode računa o onome što jedu, pružimo pravi obrok, u pravo vreme, na mestu koje njima odgovara. Tako je u Januaru 2015-te godine otvoren prvi Restoran Prote.in u centru Beograda, u Lazarevićevoj ulici. Restoran je u rekordnom roku postao mesto susreta ljudi koji se bave različitim sportovima, kako profesionalno, tako i rekreativno. 

Svakodnevno ulažemo maksimalne napore da vam na pripremimo sveže obroke. Kod nas nema unapred pripremljenih obroka. Sve se priprema po porudžbini i na licu mesta. Žto u prevodu znači, da onog trenutka kad ste poručili, kuvari tada mere meso, povrće i priloge, i počinju proces pripreme obroka. Zato se u gužvi sigurno jelo čeka duže, jer ga svi dobijaju sveže.

Sva naša jela pripremaju se na maslinovom ulju. NEMA VEGETE i sumnjivih začina. Koristimo so, biber, bosiljak i ostalo začinsko bilje. Džabe nas pitate za kečap, majonez, hleb... Toga nema i neće biti u našim lokalima. Kao ni gaziranih sokova. Ne, čak ni "dijetalnih".

Zaposlili smo skoro 40 mladih, većinu bez prethodnog radog iskustva, trudeći se da budemo jedni od retkih koji pružaju šansu da se to traženo iskustvo i stekne.

Nadamo se da ćemo biti u mogućnosti da ih zaposlimo još nekoliko hiljada :)

Protein u centru - Restoran Protein Lazarevićeva 5 11000 Beograd. 066/ 25 - 00 - 52 |  Novi Beograd - Restoran Protein Bulevar Mihajla Pupina 24 11070 Novi Beograd | contact@prote.in.rs